B KEUZE SANDWICHPANELEN EN TWEEDEHANDS SANDWICHPANELEN

Sanwichpanelen tweedehands aanschaffen. Of wilt u met de B keuze sandwichpanelen er voor zorgen dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen? Bross Handel helpt u graag voor een voordelige oplossing te zorgen. Zoekt u naar de sandwichpanelen die gebruikt zijn, bijvoorbeeld omdat die nog uitstekend dienst doen voor de toepassing die u voor ogen heeft?

We adviseren u graag over de 2e hands sandwichpanelen die beschikbaar zijn of het verschil tussen de A-keuze en de B-keuze. U kunt in de beide gevallen rekenen op sandwichpanelen van uitstekende kwaliteit, waarmee u zorgt voor een goede mate van isolatie en lage prijzen. Dus betaalt u voor de B keuze een lagere prijs, zodat u de investering gemakkelijker kunt terugverdienen en u de mogelijkheid heeft te besparen op de energierekening.

BEKIJK ONS PRODUCTENOVERZICHT VOOR ONS AANBOD

B-KEUZE SANDWICHPANELEN

De B keuze sandwichpanelen vormen in veel van de gevallen een uitstekende isolatiemethode. Het zijn 2e keus sandwichpanelen. Dat heeft niet te maken met de kwaliteit van de modellen, maar ligt vooral aan de afwerking. De panelen zullen hier en daar een klein deukje of een krasje hebben. Dat betekent dat ze niet de uitstraling hebben zoals we die kennen van de A-keuze sandwichpanelen. In plaats daarvan is er soms sprake van een minimaal verschil in dikte. Dat zit de isolatie en andere belangrijke eigenschappen gelukkig niet in de weg, waardoor u daar goed gebruik van kunt maken. De B keuze sandwichpanelen vormen een uitstekende keuze en helpen u op een voordelige wijze voor deze goede materialen te zorgen.

Bross Handel BV heeft zich gespecialiseerd in de levering van B-keus panelen voor schuren, volières, koelcellen, tussenwanden, scheidingswanden, onderdak, plafonds en isolatie. Deze panelen zijn afkomstig van restpartijen, kwalitatief gelijk maar veel goedkoper dan eerste keus panelen. Wij leveren doorgaans van het merk Arcelor Mittal. Onze B keus panelen zijn meestal wit aan de binnenkant, maar hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 40, 60, 80 en 100 mm. Door middel van onze grootschalige voorraad aan B keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot een levering binnen 1 werkdag en zijn wij meestal de goedkoopste in Nederland. Kijk naar onze aanbiedingen met de scherpste prijzen welke wekelijks worden aangepast.