Over Bross Handel BV

Goedkoopste panelen bij Bross Handel BV. Wij verkopen 2e keus geïsoleerde dakplaten, geïsoleerde gevelplaten, damwanden, scheidingwanden en oa windveren.
Bross Handel BV verkoopt uit voorraad B-keus geïsoleerde dakplaten, geïsoleerde gevelplaten, damwanden,  U profielen, hoekprofielen, windveren, nokafwerking en aanverwante goederen. Ook voor aanverwante producten bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle sandwichpanelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten, waaronder trapezium en ronde golf. Vraag ons naar de specificaties.

De meeste platen hebben een uitstekende isolatiewaarde wat ze tot een duurzaam product maakt. De eenvoudige montage maakt de panelen zeer geschikt voor zowel bedrijfspanden en kantoren als woningen. De panelen zijn leverbaar in verschillende lengtes, diktes, kleuren en coatingen.

Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.

Naast ons grote assortiment sandwichpanelen, profielplaten, wandbeplating, scheidingswanden, dakpanplaten en wandplaten leveren wij tevens bijbehorende (koppel)profielen, lekdorpels, afstandhouders of andere aanverwante producten.

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze missie

Bross Handel BV denkt tevens graag mee in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de grote vraag naar duurzame en innovatieve bouwproducten biedt Bross Handel BV samen met ArcelorMittal een unieke selectie van bouwproducten die geschikt zijn voor de agrarische en industriële sector. U kunt hierbij denken aan dakplaten, wandbeplating, isolatiemateriaal en innovatieve oplossingen voor daken en wanden gericht op bedrijfshallen en stallenbouw etc.

Sanwichpanelen dakbeplating

Dagelijks wisselend aanbod

Onze dagelijks wisselend aanbod bieden wij doorgaans aan via de website van marktplaats.nl. Houdt daarom onze persoonlijke pagina in de gaten voor de goedkoopste en scherpste aanbiedingen in geheel Nederland!

Bekijk advertenties