Plastisol dakplaten koopt u bij de grootste leverancier in Nederland

Plastisol dakplaten hebben een elastische en krasbestendige coating met een laagdikte van 200 micron op basis van PVC, aangebracht op een ondergrond van staal. Het staal van Plastisol dakplaten is voorzien van een laagje zink-aluminium (95%+5%). Dit zorgt voor een verbeterde corrosieweerstand en bescherming van de knipkanten.

Bross Handel levert Plastisol dakplaten, in verschillende kleuren zoals antraciet grijs, zwart en donker groen, met een ingewalsd S-motief.

Het S-motief draagt bij aan een  moderne uitstraling, een beter glansbehoud en zorgt voor minder vuilaanhechting bij plastisol dakplaten.

Bent u op zoek naar de beste 2e keus Plastisol dakplaat voor gevel- en wandbekleding? Een gunstige prijs is vanzelfsprekend van groot belang! Bross handel biedt onder meer Plastisol wandplaten voor de wandbekleding en dakbekleding. Plastisol dakplaten zijn een goedkope oplossing en ze lenen zich uitstekend voor het gebruik in combinatie met isolatiematerialen.

Bross Handel heeft een ruim aanbod B-keus Plastisol dakplaten die in verschillende maten worden aangeboden.

Kenmerken van Plastisol dakplaten

Een plastisol dakplaten bestaan uit drie delen die aan elkaar verbonden (verankerd) zijn. De buitenzijde sandwichplaat is waterdicht en voorzien van een coating. Deze buitenplaat wordt aangeboden in verschillende vormen. Het sandwichpaneel is solide afgewerkt en heeft een verfijnd uiterlijk, afhankelijk van de toepassing. Het tweede deel van het Sandwichpaneel is de geïsoleerde binnenkern. Deze zorgt ervoor dat het sandwichpaneel een hoge isolatiewaarde heeft. Deze isolerende binnenlaag van het sandwichpaneel kan uit PUR, PIR of steenwol bestaan. PIR heeft een grote brandwerende kwaliteit. De binnenzijde van het paneel zijn doorgaans kwalitatief ondergeschikt aan de buitenzijde. De sandwich lagen worden aan elkaar gehecht zonder onderlinge koppelingen. Hierdoor zijn er geen koudebruggen aanwezig zijn.

Goedkope Plastisol dakplaten prijzen

Wilt u weten wat  een B-keus Plastisol dakplaat kost, dan kunt u bij Bross Handel prijzen opvragen van de op dat moment beschikbare 2e-keus Plastisol dakplaten. Afhankelijk van de volume en grootte van uw project kunnen wij beoordelen of wij u kunnen helpen met B-keus Plastisol dakplaten. Vanzelfsprekend zullen hoeveelheid, vorm, soort en afwerking een invloed hebben op de prijzen van Plastisol dakplaten die wij u kunnen aanbieden.

Wij verzekeren u ervan dat u de beste prijzen van Plastisol dakplaten krijgt voor een uitstekende kwaliteit.

Over ons

Bross Handel BV verkoopt uit voorraad tweede keus geïsoleerde Plastisol dakplaten, geïsoleerde gevelplaten, damwanden en aanverwante goederen.

Alle Plastisol dakpanplaten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder trapezium en ronde golf. De platen hebben een uitstekende isolatiewaarde wat ze tot een duurzaam product maakt. De eenvoudige montage maakt de panelen zeer geschikt voor zowel bedrijfspanden. Maar ook zeer geschikt voor kantoren als woningen. De panelen zijn leverbaar in tal van coatings en plastisol uitvoeringen.

2e keus & B-keus producten

Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze verkrijgbaar. Het betreft een gelegenheidspartij 2e keus. Daar dit een gelegenheidspartij is, kunnen er krasjes en deukjes voorkomen. Dit materiaal is afkomstig uit een restant-, schade- of gelegenheidspartij. Dit is altijd zonder garantie, reclameren of ruilen is niet mogelijk.

  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
  • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten of bijbehorende bevestigingsmaterialen? Neem gerust contact met ons op.

Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding. Wij hebben een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.