Plastisol golfplaten

Plastisol golfplaten hebben een elastische en krasbestendige coating met een laagdikte van 200 micron op basis van PVC, aangebracht op een ondergrond van staal. Het staal van Plastisol golfplaten is voorzien van een laagje zink-aluminium (95%+5%), dat zorgt voor een verbeterde corrosieweerstand en bescherming van de knipkanten.

Bross Handel levert Plastisol golfplaten, in verschillende kleuren zoals antraciet grijs, zwart en donker groen, met een ingewalsd S-motief.

Het S-motief draagt bij aan een  moderne uitstraling, een beter glansbehoud en zorgt voor minder vuilaanhechting bij plastisol golfplaten.

Bent u op zoek naar de beste 2e keus Plastisol golfplaten voor gevel- en wandbekleding. Een gunstige prijs is vanzelfsprekend van groot belang. Bross handel biedt onder meer Plastisol golfplaten voor de wandbekleding en dakbekleding. Plastisol golfplaten zijn een goedkope oplossing en ze lenen zich uitstekend voor het gebruik in combinatie met isolatiematerialen. Bross Handel heeft een ruim aanbod B-keus Plastisol golfplaten die in verschillende maten worden aangeboden.

Kenmerken van Plastisol golfplaten

Een plastisol golfplaten bestaan uit drie delen die aan elkaar verbonden (verankerd) zijn. De buitenzijde sandwichplaat is waterdicht en voorzien van een coating. Deze buitenplaat wordt aangeboden in verschillende vormen. Het sandwichpaneel is solide afgewerkt en heeft een verfijnder of robuuster uiterlijk, afhankelijk van de toepassing. Het tweede deel van het Sandwichpaneel is de geïsoleerde binnenkern. Deze zorgt ervoor dat het sandwichpaneel een hoge isolatiewaarde heeft. Deze isolerende binnenlaag van het sandwichpaneel kan uit PUR als PIR als steenwol bestaan. PIR heeft een grote brandwerende kwaliteit. De binnenzijde van het paneel zijn doorgaans kwalitatief ondergeschikt aan de buitenzijde. De sandwichlagen worden aan elkaar gehecht zonder onderlinge koppelingen, waardoor er geen koudebruggen aanwezig zijn.

Goedkope Plastisol golfplaten prijzen

Wilt u weten wat B-keus Plastisol golfplaten kosten, dan kunt u bij Bross Handel prijzen opvragen van de op dat moment beschikbare 2e-keus Plastisol golfplaten. Afhankelijk van de volume en grootte van uw project kunnen wij beoordelen of wij u kunnen helpen met B-keus Plastisol golfplaten. Vanzelfsprekend zullen hoeveelheid, vorm, soort en afwerking een invloed hebben op de prijzen van Plastisol golfplaten die wij u kunnen aanbieden.

Wij verzekeren u ervan dat u de beste prijzen van Plastisol golfplaten krijgt voor een uitstekende kwaliteit.

Over ons

Bross Handel BV verkoopt uit voorraad tweede keus geïsoleerde Plastisol golfplaten, dakplaten, geïsoleerde gevelplaten, damwanden, scheidingwanden, U profielen, hoekprofielen, windveren, nokafwerking en aanverwante goederen.

Alle Plastisol golfplaten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder trapezium en ronde golf. De platen hebben een uitstekende isolatiewaarde wat ze tot een duurzaam product maakt. De eenvoudige montage maakt de panelen zeer geschikt voor zowel bedrijfspanden en kantoren als woningen. De panelen zijn leverbaar in tal van coatings en plastisol uitvoeringen.

2e keus & B-keus producten

Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze verkrijgbaar. Het betreft een gelegenheidspartij 2e keus. Daar dit een gelegenheidspartij is, kunnen er krasjes en deukjes voorkomen. Dit materiaal is afkomstig uit een restant-, schade- of gelegenheidspartij. Dit is altijd zonder garantie, reclameren of ruilen is niet mogelijk.

  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
  • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.

Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.