Maak een keuze uit B-keus geisoleerde dakplaten, damwanden, sandwichpanelen, dakplaten etc.

Op deze pagina treft u een overzicht aan van onze aanbiedingen van 1e & 2e keuze sandwichpanelen, dakplaten, trapeziumplaten. eco panelen tegen aantrekkelijke prijzen.

Bross Handel BV heeft zich gespecialiseerd in de levering van A-keus en B-keus panelen te gebruiken als dak- en wandpanelen. Alle panelen geven  tevens een prima isolatie.

Deze 2e keus panelen zijn afkomstig van restpartijen *, kwalitatief gelijk als nieuwe maar vaak goedkoper dan 1e keus panelen. Daarnaast biedt Bross Handel dezelfde type’s aan als 1e keus (nieuw). U kunt hieronder zoeken via verschillende opties,  wat u sneller helpt met het vinden van de juiste panelen.

* een restpartij zijn dak- en wandpanelen, ingekocht bij de fabrikant die deze als overschot tegen scherpe prijzen verkoopt richting de handel. Dit overschot is oa ontstaan door kleine, vaak minimale productiefouten, afkeuring door de fabrikant of omdat klanten de bestelde panelen niet hebben afgenomen. Bross Handel koopt alleen goede restpartijen op om daarmee de juiste werking en toepassing bij uw project te kunnen garanderen. Een B-keus paneel heeft vaak een maximale lengte van 6000 mm.

Zoeken op Categorie

  • Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW en excl. transport. De getoonde prijzen zijn altijd per M2, tenzij anders vermeld. 
  • Indien de dak- of wandpanelen om maat gezaagd dienen te worden, dan wordt hier € 6,- excl. btw per gezaagd paneel voor berekend.

 

Wij leveren doorgaans van het merk Arcelor Mittal. Onze B keus panelen zijn meestal wit aan de binnenkant, maar hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 30 tot 100 mm. D.m.v. onze grootschalige voorraad in A- en B keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot levering binnen 1 werkdag. Tevens zijn onze prijzen doorgaans de goedkoopste in Nederland & België.

Al onze producten zijn in zowel A- als B keus verkrijgbaar. Alle levering zijn zonder garantie. Reclameren of ruilen is niet mogelijk.

Bross Handel BV is een onderdeel van Bross BV.

Bross BV voert projectopdrachten uit voor nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw èn de agrarische sector. Het specialisme van  Bross BV richt zich, naast de gangbare bouwprojecten, op de levering en montage van wandbeplating, dakbeplating, zetwerken en dakisolatie.