2e hands wandplaten bij Bross Handel. Uw aanbieder van b-keus wandplaten

2e hands wandplaten
2e hands wandplaten bij Bross Handel. De grootste aanbieder van producten voor Dak en Wand. Wij hebben ons gespecialiseerd op de inkoop en verkoop van wandpanelen en Dakpanelen. Wij bieden 2e hands wandplaten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Bel ons om in detail uw vragen door te nemen. Met de juiste voorinformatie kunnen wij u waarschijnlijk nog scherpere prijzen  aanbieden.

In ons assortiment vindt u een grote verscheidenheid aan plaatmateriaal voor dakbeplating, Dakpanelen, wandplaten en gevelbekleding. Zo heeft u voor uw project de keuze uit stalen en aluminium profielplaten, golfplaten en diverse lichtdoorlatende platen. Voor de afwerking bieden wij zetwerk, dakgoten, dakdoorvoeren en diverse andere hulpstukken aan en ook het benodigde bevestigingsmateriaal.

De verschillende soorten wandpanelen voor binnen en buiten

Wanneer u de markt van de 2e hands wandplaten gaat onderzoeken, komt u al snel tot de conclusie dat er heel wat verschillende soorten panelen mogelijk zijn. Op gebied van lengte-afmetingen zijn er vrijwel geen beperkingen omdat elk tweedehands wand paneel op maat gemaakt kan worden. Op gebied van design en kleur wordt door middel van coating gezorgd dat het paneel perfect aansluit bij de rest van uw bedrijf of woning. Isolatie kan geïntegreerd worden of apart voorzien, afhankelijk van uw eisen en wensen op dit vlak. U kiest de materialen op basis waarvan zij toegepast worden.

De voordelen van het aluminium wandpaneel

Een 2e hands aluminium wandpaneel brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo heeft het een economisch interessante prijs waardoor het nagenoeg altijd binnen uw budget past. Aluminium is een goed materiaal voor wandpanelen omdat het bestendig is tegen weer en wind en bovendien ook brandwerend. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid en lange levensduur. Ook bij wandpanelen voor binnen kan aluminium gekozen worden. Het materiaal weegt weinig, kent een grote stijfheid en is volledig vlak. Er is een eenvoudige coating te kiezen uit een volledig gamma aan kleuren.

De voordelen van het metalen wandpaneel

Met 2e hands wandplaten hebben een extreme stijfheid en is zelfdragend. Dit maakt het paneel ideaal voor de bekleding van de gevel. Net zoals het aluminium wandpaneel is het metalen wandpaneel bestand tegen alle weersomstandigheden en kent het lange levensduur. De prijs voor een 2e hands metalen wandpaneel is relatief laag. De strakke look maken de wand panelen erg populair voor gebruik bij grote hallen, industriële gebouwen of opslagmagazijnen. Maar ook kleinere projecten zoals een tuinhuis of schuur lenen zich perfect voor het gebruik van het metalen wandpaneel.

b-keus wandpanelen prijs

Wandpanelen

BROSS HANDEL BV VERKOOPT UIT VOORRAAD B-KEUS GEÏSOLEERDE DAKPANELEN, GEÏSOLEERDE GEVELPLATEN, DAMWANDEN,  U PROFIELEN, HOEKPROFIELEN, WINDVEREN, NOKAFWERKING EN AANVERWANTE GOEDEREN.

  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding
  • Wij leveren ook een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen op marktplaats
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contactmet ons opnemen.
  • Kijk eventueel ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatieop de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar!
  • Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.