Kouddakplaten Trapezium – Haciero | beste prijs | dakplaten

Kouddakplaten

Kouddakplaten Trapezium – Haciero | beste prijs | dakplaten

Productbeschrijving

Als warmte-isolatet vereist is, dan zijn de kouddakplaten van ArcelorMittal zeer goed toepasbaar. De stalen kouddakplaten zorgen voor een snelle en makkelijke afwatering.
ArcelorMittal onderscheidt verschillende typen geprofileerde kouddakplaten. De trapezium dakplaten worden tevens geperforeerd en kunnen op aanvraag getoogd worden.

Felsdaken

Bent u op zoek naar een felsdak? Ontdek de mogelijkheden van de Authentique 58/500, de geprofileerde dakplaat met het aspect van een felsnaad wat zorgt voor perfecte waterafdichting. Informeer  ook naar onze custom made oplossingen.

 • Technische kenmerken
  Nominale staaldikte (mm) 0.63 0.75
  Gewicht (kg/m2) 6.15 7.32
  Werkende breedte (mm) 1000
  Bandbreedte (mm) 1220
  Max. lengte (mm) 16500
  Min. lengte (mm) 200
  Kleuren en coatings Colorissime Express

  Bross Handel BV heeft zich gespecialiseerd in de levering van B-keus panelen voor schuren, volières, koelcellen, tussenwanden, scheidingswanden, onderdak, plafonds en isolatie. Deze panelen zijn afkomstig van restpartijen, kwalitatief gelijk maar veel goedkoper dan eerste keus panelen. Wij leveren doorgaans van het merk Arcelor Mittal. Onze B keus panelen zijn meestal wit aan de binnenkant, maar hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 40, 60, 80 en 100 mm. Door middel van onze grootschalige voorraad aan B keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot een levering binnen 1 werkdag en zijn wij meestal de goedkoopste in Nederland. Kijk naar onze aanbiedingen met de scherpste prijzen welke wekelijks worden aangepast.

  BEKIJK ONS PRODUCTENOVERZICHT VOOR ONS AANBOD

  Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze verkrijgbaar. Het betreft een gelegenheidspartij 2e keus. Daar dit een gelegenheidspartij is, kunnen er krasjes en deukjes voorkomen. Dit materiaal is afkomstig uit een restant-, schade- of gelegenheidspartij. Dit is altijd zonder garantie, reclameren of ruilen is niet mogelijk.

 • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
 • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
 • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen
 • Onze actuele aanbod met aanbiedingen vindt op de site van Marktplaats.nl
 • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
 • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.
 • Google zoekwoorden:

  dakbeplating, goedkoopste wandplaten, wandbeplating, aanbieding, 2e keus, beste keus, ArcelorMittal, scheidingswanden, dakpanplaten, wandplaten, damwand, profielplaat, Arcelor Mittal dakplaten, wandplaten, isolatie, dakpannen, sandwichpanelen, wandpanelen, dakpanprofiel, dakplaten, dakpanplaten, geïsoleerde dakplaten, polyisocyanuraat, polyurethaanschuim, isolatiemateriaal, gelegenheidspartij 2e keus, B-keuze, restantpartij, sandwichpanelen aanbieding, laagste m2 prijs