Wandplaat – 1e keus – Type wanpaneel 35-1035 – Zeer mooi en goedkoop

wandplaten

Wandplaat – 1e keus – Type wandpaneel: 35-1035 – Zeer mooi en goedkoop

 

Wandplaten – Speciale aanbieding van nieuwe 1e keus wandplaten

Type wandpaneel: 35-1035

Kleur: 9007, maar we hebben ook diverse andere kleuren op voorraad

Dikte: 0,63 mm

Breedte: 1035 mm

Lengte: diverse maatvoeringen

De lengtes variëren van 4000 tot 8000 mm (neem contact op als u andere lengtes zoekt, wij hebben een grote voorraad!)

Bross Handel BV heeft zich gespecialiseerd in de levering van B-keus panelen voor schuren, tussenwanden, scheidingswanden, plafonds en isolatie. Deze panelen zijn afkomstig van restpartijen, kwalitatief gelijk maar veel goedkoper dan eerste keus panelen.

Wij leveren een wandplaat doorgaans van het merk Arcelor Mittal. Onze B keus panelen zijn meestal wit aan de binnenkant, maar hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 30 tot 100 mm. Door middel van onze grootschalige voorraad aan B keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot een levering binnen 1 werkdag en zijn wij meestal de goedkoopste in Nederland.

Kijk naar onze aanbiedingen met de scherpste prijzen welke wekelijks worden aangepast.

Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze verkrijgbaar. Het betreft een gelegenheidspartij 2e keus. Daar dit een gelegenheidspartij is, kunnen er krasjes en deukjes voorkomen. Dit materiaal is afkomstig uit een restant-, schade- of gelegenheidspartij. Dit is altijd zonder garantie, reclameren of ruilen is niet mogelijk.

  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
  • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.
Bross Handel BV is een onderdeel van Bross BV.
Bross BV voert projectopdrachten uit voor nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw èn de agrarische sector. Het specialisme van richt zich, naast de gangbare bouwprojecten, op de levering en montage van wandplaat, dakbeplating, zetwerken en dakisolatie.