Gevelbekleding kopen voor de laagste prijzen kunt u bij Bross Handel

Gevelbekleding

Gevelbekleding kopen voor de goedkoopste B-keus prijzen kunt u bij Bross Handel BV. Wij verkopen uit voorraad 2e keus geïsoleerde Gevelbekleding en aanverwante goederen en hebben vaak speciale aanbiedingen.

Alle Gevelbekleding kunt u kopen en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder trapezium en ronde golf. De B-keus geïsoleerde gevelbekleding hebben een uitstekende isolatiewaarde wat ze tot een duurzaam product maakt.

De eenvoudige montage maakt de Geïsoleerde platen zeer geschikt voor zowel bedrijfspanden, stallen, boerderijen, kantoren en woningen. De Geïsoleerde gevelbekleding zijn leverbaar in tal van coatings en plastisol uitvoeringen.

Gevelbekleding

Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding (waaronder ook Geïsoleerde gevelbekleding) en tevens kunt u er een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen kopen voor zowel bedrijven als particulieren.

Bross Handel BV denkt tevens graag mee in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de grote vraag naar duurzame en innovatieve bouwproducten biedt Bross Handel BV samen met ArcelorMittal een unieke selectie van bouwproducten die geschikt zijn voor de agrarische en industriële sector. U kunt hierbij denken aan Geïsoleerde gevelbekleding, wandbeplating, isolatiemateriaal en innovatieve oplossingen voor daken en wanden gericht op bedrijfshallen en stallenbouw etc.

Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze verkrijgbaar. Het betreft een gelegenheidspartij 2e keus. Daar dit een gelegenheidspartij is, kunnen er krasjes en deukjes voorkomen. Dit materiaal is afkomstig uit een restant-, schade- of gelegenheidspartij. Dit is altijd zonder garantie, reclameren of ruilen is niet mogelijk.
  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
  • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Bross Handel BV is een onderdeel van Bross BV.

Bross BV voert projectopdrachten uit voor nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw en de agrarische sector. Het specialisme van richt zich, naast de gangbare bouwprojecten, op de levering en montage van wandbeplating, Gevelbekleding, zetwerken en dakisolatie.