Discount Dakplaten | Voordelige Dakpanplaten | Damwandplaten | Dakplaten Aanbieding

discount dakplaten
Discount Dakplaten vindt u bij Bross Handel BV, de Specialist in het leveren van goedkope dak- en wandbeplating. Het vertrouwde adres voor de vakman en doe-het-zelver in Nederland en België

discount-aanbieding-dakplaten-sandwichpanelen  discount-aanbieding-dakplaten-sandwichpanelen

discount-aanbieding-dakplaten-sandwichpanelen

discount-aanbieding-dakplaten-sandwichpanelen

Bross Handel BV verkoopt uit voorraad tweede keus geïsoleerde sandwichpanelen, dakplaten, geïsoleerde gevelplaten, damwanden, scheidingwanden, U profielen, hoekprofielen, windveren, nokafwerking en aanverwante goederen.

Alle sandwichpanelen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder trapezium en ronde golf. De platen hebben een uitstekende isolatiewaarde wat ze tot een duurzaam product maakt. De eenvoudige montage maakt de panelen zeer geschikt voor zowel bedrijfspanden en kantoren als woningen. De panelen zijn leverbaar in tal van coatings en plastisol uitvoeringen.

2e keus & B-keus producten

Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze verkrijgbaar. Het betreft een gelegenheidspartij 2e keus. Daar dit een gelegenheidspartij is, kunnen er krasjes en deukjes voorkomen. Dit materiaal is afkomstig uit een restant-, schade- of gelegenheidspartij. Dit is altijd zonder garantie, reclameren of ruilen is niet mogelijk.

  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
  • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.

Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.