Dakconstructies met geïsoleerde sandwichpanelen

dakconstructies
In dakconstructies met dakplaten worden meestal geïsoleerde trapeziumvormige panelen gebruikt. De ISO-wandpanelen bestaan uit een uitwendige en een inwendige laag. Deze zijn meestal vervaardigd van verzinkt plaatstaal en hebben, afhankelijk van de fabrikant, een dikte van 0,4 tot 0,6 mm.

De kern van de ISO-wandpanelen bestaat meestal uit hard polyurethaanschuim (PUR). Steeds vaker worden met het oog op de eisen met betrekking tot de brandveiligheid panelen met een kern van steenwol gebruikt. Het voordeel van deze panelen is dat ze vallen in de brandveiligheidsklasse M0. Het gaat hierbij dus om onbrandbaar materiaal.

Als alternatief voor de geïsoleerde trapeziumplaten hebben wij ook gegolfde geïsoleerde dakpanelen in ons assortiment.

Op plaatsen die blootgesteld zijn aan een sterke belasting door bijv. ammoniak worden als alternatief voor de geïsoleerde dakpanelen met een verzinkte binnenzijde van staalplaten ook ECO-panelen gebruikt. Bij deze panelen bestaat de binnenzijde uit aluminiumfolie met reliëfstructuur. Daarnaast zijn deze panelen goedkoper dan traditionele geïsoleerde dakpanelen.

 

Alle onze producten zijn in zowel A- als B-keuze uit voorraad verkrijgbaar.

Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dakconstructies en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.

Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen

Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie

SEO Zoekwoorden:

dakbeplating, goedkoopste wandplaten, wandbeplating, aanbieding, 2e keus, beste keus, ArcelorMittal, scheidingswanden, dakpanplaten, wandplaten, damwand, profielplaat, Arcelor Mittal dakplaten, dakconstructies, wandplaten, isolatie, dakpannen, sandwichpanelen, wandpanelen, dakpanprofiel, dakplaten, dakpanplaten, geïsoleerde dakplaten, polyisocyanuraat, polyurethaanschuim, isolatiemateriaal