Isolatie platen als dakbeschot is de goedkoopste oplossing

isolatie dakbeschot
Isolatie platen als dakbeschot is de goedkoopste oplossing. De isolatieplaat is zonder twijfel één van de meest gekende en gebruikte vormen van isolatie als dakbeschot.

Ze zijn verkrijgbaar in tal van materialen, vormen en formaten. In dit artikel overlopen we alle soorten isolatieplaten met hun meest gebruikte toepassingen. Door je woning juist te isoleren spaar je niet alleen een pak geld uit op je energiefactuur maar verhoog je ook het wooncomfort aanzienlijk.

Het dak isoleren aan de binnenzijde van het schuine dak is de meest voorkomende vorm van dakisolatie. Dit wordt “koud dak” isolatie genoemd, omdat de dakisolatie een buffer vormt tussen de warmte en het dak.

 

isolatie dakbeschot

Breng je dakisolatie binnen of buiten aan? Het dak isoleren aan de binnenzijde is goedkoper dan dakisolatie aan de buitenkant (“warm dak” isolatie).
Bij dakisolatie aan de binnenzijde moet je problemen met vocht en schimmel voorkomen. Ga je zelf het dak vanaf de binnenzijde isoleren, dan moet je wel weten waar je op moet letten.

Bross Handel heeft wekelijks speciale aanbiedingen van B-keus isolatie dakpanelen, isolatie sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten voor schuren, stallen of als ondergrond voor dakpannen, uitstekend geschikt als dakbeschot. Deze zijn toepasbaar als tussenwanden, scheidingswand, dakplaat, plafond, dakpannen en isolatie. Onze panelen zijn afkomstig van restpartijen maar kwalitatief gelijk aan nieuw maar veel goedkoper dan eerste keus panelen.

Wij leveren doorgaans van het merk Arcelor Mittal. Onze 2e keus panelen hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 30 tot 100 mm.

Door middel van onze grootschalige voorraad aan B-keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot een levering binnen 1 werkdag en zijn wij meestal de goedkoopste in Nederland met de laagste prijs..

  • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
  • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
  • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
  • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.