Isolatie sandwichpanelen is de beste en goedkoopste oplossing

isolatie dakbeschot
Isolatie sandwichpanelen als dakbeschot is de goedkoopste oplossing. De isolatieplaat is zonder twijfel één van de meest gekende en gebruikte vormen van isolatie als dakbeschot.

Ze zijn verkrijgbaar in tal van materialen, vormen en formaten. In dit artikel overlopen we alle soorten isolatieplaten met hun meest gebruikte toepassingen. Door je woning juist te isoleren spaar je niet alleen een pak geld uit op je energiefactuur maar verhoog je ook het wooncomfort aanzienlijk.

Isolatie sandwichpanelen maken veel effectiever gebruik van de isolatie. Ten opzichte van de binnendoos kan er een gelijke RC worden gehaald, met een veel dunner pakket!!! Het grootste probleem van geveldozen  t.o.v. sandwichpanelen zijn de koudebruggen bij de verbindingen. Daarnaast bestaat er nog het risico op interne convectie door uitvoeringsfouten.

 

isolatie dakbeschot

Andere voordelen van sandwichpanelen zijn onder meer:

 • 100% homogene thermische isolatie
 • Getest en goedgekeurd op brandwerendheid conform geldende Europese normen door Efectis Nederland, LPCB en Factory Mutual
 • Besparing op energie- en onderhoudskosten
 • Assortiment daksystemen geschikt voor platte daken en flauw hellende daken vanaf 1,5° na doorbuiging
 • Gevelsystemen met een groot aantal verschillende esthetische opties, van geprofileerd tot vlak, in combinatie met onzichtbare bevestigingssystemen
 • Leverbaar met coatings voor specifieke toepassingen: HACCP, Farmsafe,Aquasafe, Foodsafe en Cleansafe
 • Kingspan panelen worden geproduceerd volgens de strengste eisen zoals: de kwaliteitsnorm ISO 9001, de milieumanagement standaard ISO 14001 en de ARBO managementnorm OHSAS 18001
 • Autocad details, bestekteksten en technische ondersteuning zijn kosteloos verkrijgbaar via de afdeling Techniek

Bross Handel heeft wekelijks speciale aanbiedingen van B-keus isolatie dakpanelen, isolatie sandwichpanelen en geïsoleerde dakplaten voor schuren, stallen of als ondergrond voor dakpannen, uitstekend geschikt als dakbeschot. Deze zijn toepasbaar als tussenwanden, scheidingswand, dakplaat, plafond, dakpannen en isolatie. Onze panelen zijn afkomstig van restpartijen maar kwalitatief gelijk aan nieuw maar veel goedkoper dan eerste keus panelen.

Wij leveren doorgaans van het merk Arcelor Mittal. Onze 2e keus panelen hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 30 tot 100 mm.

Door middel van onze grootschalige voorraad aan B-keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot een levering binnen 1 werkdag en zijn wij meestal de goedkoopste in Nederland met de laagste prijs..

 • Bross handel is 6 dagen per week geopend voor de verkoop van dak- en gevelbekleding en een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen voor zowel bedrijven als particulieren.
 • Bekijk ook onze wekelijks wisselende aanbiedingen
 • Voor detailinformatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.
 • Kijk ook op de site van ArcelorMittal voor product-detailinformatie op de site van Arcelor Mittal
 • Hulp nodig? Onze experts staan voor u klaar! Heeft u vragen over producten, bijbehorende bevestigingsmaterialen of wilt u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op.